Jucării exterior

Afișează: 1-24 din 743 produse

 Filtre

Jucării de exterior

Sunt foarte multe moduri în care copiii din prezent diferă de copiii din trecut şi cel mai important contrast este modul de petrecere al timpului liber. Foarte mulţi copii petrec o mare parte a timpului în casă, în timp ce copiii din trecut stăteau mai mult afară. Sunt mai multe motive importante pentru care copiii ar trebui să se joace afară şi, pentru a fi stimulaţi, au nevoie de jucării de exterior creative.

Jucării de exterior – expunerea copilului la soare

Corpul uman are nevoie de soare şi pentru ca micuţul tău să se bucure de suficient soare, are nevoie de jucării de exterior cât mai atractive. Avem nevoie de expunerea la soare pentru a produce vitamina D, o vitamină care joacă un rol crucial în multe procese ale corpului, de la dezvoltarea osoasă la sistemul nostru imunitar. Expunerea la soare joacă, de asemenea, un rol în sistemul nostru imunitar în alte moduri, influenţând somnul şi dispoziţia.

Jucării de exterior pentru dezvoltarea fizică

Copiii ar trebui să fie activi o oră în fiecare zi, iar ieșirea afară la joacă este o modalitate de a fi siguri că se întâmplă acest lucru. Cu siguranță pot face mișcare în interior, dar joaca în aer liber - mai ales cu jucării de exterior speciale - încurajează jocul activ, care este într-adevăr cel mai bun exercițiu pentru copii.

Jucării de exterior pentru copii care stimulează funcţiile executive

Acestea sunt abilitățile care ne ajută să planificăm, să stabilim priorități, să facem strategii, să negociem și să facem mai multe sarcini în acelaşi timp şi sunt cruciale pentru viitorul succes al copilului. Creativitatea este importantă şi copilul învaţă să-şi folosească imaginaţia pentru a rezolva probleme și a se distra. Acestea sunt abilități care trebuie învățate și exersate - și pentru a face acest lucru, copiii au nevoie de timp petrecut afară cu jucării de exterior. Au nevoie de timp singuri și împreună cu alți copii și trebuie lăsaţi să-și facă propriile jocuri, să descopere și să exploreze lucrurile din jur în timp ce se distrează.

Jucării de exterior care învaţă copiii să îşi sume riscuri

Copiii trebuie să-și asume unele riscuri. Ca părinți, acest lucru ne face să fim anxioși; vrem ca cei mici să fie în siguranță. Dar dacă nu îi lăsăm niciodată să-și asume riscuri, nu vor ști ce pot face - și este posibil să nu aibă încredere și curaj pentru a face față riscurilor inevitabile ale vieții. Da, copilul poate cădea atunci când se joacă cu o coardă de sărit, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să încerce. Lecţiile pe care copilul le învaţă în timpul unui eşec sunt la fel de importante ca cele învăţate atunci când are succes.

Jucării de exterior pentru socializare

Copiii trebuie să învețe cum să lucreze împreună. Ei trebuie să învețe să-și facă prieteni, cum să împartă și să coopereze, dar şi cum să relaționeze cu alte persoane. Dacă interacționează doar în locuri foarte organizate, cum ar fi școlile, grădiniţele sau echipele sportive, nu pot să învețe tot ce trebuie să știe despre socializare. Având cele mai bune jucării de exterior, copiii pot, cu siguranţă, să relaţioneze mai uşor cu ceilalţi.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!