Jucării de rol

Afișează: 1-24 din 620 produse

 Filtre

Jucării de rol

Jocurile de rol sunt recomandate de toţi specialiştii în domeniul creşterii copiilor, inclusiv de psihologi şi pediatrii, deoarece vin cu o serie de avantaje şi beneficii importante. Pe măsură ce încerci să extinzi gama de jucării ale copilului tău, este recomandat să introduci şi jucării de rol aşa cum sunt cele din magazinul nostru online, pentru a ajuta copilul să dezvolte o serie de abilităţi fundamentale.

Jucării de rol pentru a încuraja creativitatea şi imaginaţia

Jocul de rol îi ajută pe copii să își dezvolte și să își folosească abilitățile cognitive şi imaginaţia în mod natural. Folosindu-și imaginația permanent, ei îşi dezvoltă creativitatea și învață să gândească singuri. Într-o societate în care suntem atât de dornici de rezultate școlare bune, este și mai important să creăm un spațiu în care copiii să fie liberi să se exprime și să trăiască într-un tărâm magic al posibilităților. Chiar Albert Einstein a spus : “Imaginația este mai importantă decât cunoaşterea. Căci cunoașterea este limitată la tot ceea ce știm și înțelegem acum, în timp ce imaginația îmbrățișează întreaga lume și tot ce va exista vreodată. “

Jucării de rol care favorizează dezvoltarea socială și emoțională

Empatia se dezvoltă prin jocul de rol. Copiii învață să empatizeze și să înțeleagă anumite situații emoționale. Când copiii se prefac că sunt altcineva sau folosesc obiectele în alte moduri decât cele clasice, experimentează diferite situații sociale, precum și diferite emoții. Ei învață cum să interacționeze, să coopereze și să colaboreze între ei pentru a se juca. Este un mediu sigur pentru ei să se exprime și să îşi depășească frustrările sau temerile. Prin urmare, ai nevoie de cele mai bune jucării de rol pentru copilul tău.

Jucării de rol care îmbunătăţesc comunicarea și limbajul

Copiii sunt uimitori când învăţa cuvintele pe care le folosim sau pe care le-au auzit de la profesori, prieteni și alți adulți şi încep să le folosească. Jocul de rol ajută la înțelegerea puterii limbajului și a modului de utilizare al acestor cuvinte în diferite scenarii. De asemenea, îi încurajează să asculte ceea ce li se spune. De foarte multe ori copiii nu înţeleg anumite cuvinte şi nici semnificaţiile lor, însă se simt bine când le folosesc în contexte similare cu adulţii.

Jocuri de rol pentru dezvoltarea abilităţii de rezolvare a problemelor

În jocul de rol, copilul poate decide ce se va juca, cu cine, care sunt regulile, de ce are nevoie pentru a se juca sau ce să facă când ceva nu merge bine - toate acestea au nevoie de gândire cognitivă. O abilitate pe care o vor folosi pentru tot restul vieții. Pot folosi, de asemenea, recuzită, cum ar fi mâncare, cărți, monede şi alte obiecte din casă, însă cele mai interesante jucării sunt cele special concepute în acest sens. Este recomandat să cumperi pentru copilul tău cât mai multe jucării de rol diferite, pentru a-i oferi posibilități infinite.

Jocuri de rol care sprijină activitatea fizică

Alergatul, săritul, cățăratul, sunt activităţi fizice. Atunci când copilul are rolul de viking într-o căutare de noi ținuturi sau luptă cu piraţii, jocul este adesea fizic și o modalitate excelentă de a dezvolta abilitățile motorii ale copilului. Chiar și simplul fapt că schimbă rochia unei păpuși, îi împleteşte părul, spală legumele sau numără monede, sunt activităţi fizice.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!