Jucării bebeluși

Afișează: 1-24 din 779 produse

 Filtre

Jucării pentru bebeluşi

Copiii, indiferent de vârstă, adoră jucăriile şi dacă ai îndoieli, tot ce trebuie să faci este să mergi cu copilul la un magazin de jucării. Cu siguranţă le va vrea pe toate. Jucăriile reprezintă mai mult decât distracţie pentru copii. Cele mai multe oferă şi oportunitatea de a învăţa şi provoacă imaginaţia copilului în timp ce îl încurajează să se dezvolte şi să interacţioneze cu alţi copii. Gama noastră de jucării pentru bebeluşi este una foarte vastă şi oferă copiilor posibilitatea de a se distra în timp ce învață.

Jucării pentru bebeluşi – explorare şi dezvoltare

Bebeluşii sunt încântaţi să afle totul despre lumea din jurul lor şi au cu siguranţă foarte multe de învăţat. Fiecare formă nouă, fiecare culoare, textură, gust şi sunet reprezintă o experienţă de învăţare unică pentru ei. De aceea este foarte important ca părinţii să ofere copilului jucării sigure,care să îi ajute să îşi descopere simţurile. Jucăriile care produc muzică sunt unele dintre preferatele copiilor. De asemenea, jucăriile în culori contrastante şi foarte vesele sunt fascinante pentru bebeluşi şi au rolul de a stimula vederea în curs de dezvoltare. În timp ce copiii cresc, pot să folosească jucării pentru a explora în permanenţă obiectele şi relaţiile cauză efect. De asemenea, copiii au nevoie inclusiv de cuburi care să îi ajute să îşi dezvolte abilităţile motorii şi coordonarea între mână şi ochi.

Jucării pentru bebeluşi – jucării pentru tras şi împins

Pe măsură ce bebeluşul creşte, este tot mai curios să descopere ce se află în jurul său. Pe lângă jucăriile care produc sunete sau efecte vizuale, cele pentru tras şi împins sunt de asemenea extrem de utile. Aceste jucării pot fi împinse sau trase, aşa cum spune şi denumirea lor şi pot ajuta copilul să se mişte cât mai mult şi chiar să facă primii paşi. Atunci când copilul se sprijină de jucăria lui pentru a se deplasa, în timp se va simţi încurajat să se ridice şi chiar să meargă susţinut de jucărie. Prin urmare, procesul de învăţare se produce în mod natural.

Jucării pentru bebeluşi – culori şi texturi diferite

Copilul înţelege lumea din jurul său prin atingere şi de aceea este necesar să primească o gamă variată de jucării senzoriale. Aceste jucării sunt ideale pentru dezvoltarea tuturor copiilor. Cu cât bebeluşul are la dispoziţie mai multe texturi pe care să le atingă şi cu care să se familiarizeze, cu atât îi va fi mai uşor să înţeleagă lumea din jurul său şi să se integreze în ea. De asemenea, culorile sunt cele mai atractive pentru ochii curioşi ai copiilor şi de aceea ei ar trebui să primească jucării într-o gamă cromatică diversificată.
În magazinul nostru online poţi găsi o gamă variată de jucării pentru bebeluşi din care să le alegi pe cele mai potrivite pentru copilul tău. Recomandarea noastră pentru părinţi este aceea de a selecta tipuri diferite de jucării pentru copii, care să îi poată stimula pe mai multe planuri şi să îi ajute să se dezvolte armonios.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!