Jucării din lemn

Afișează: 1-24 din 348 produse

 Filtre
Jucării din lemn - Ze Geoanimo Djeco
-25%

Jucării din lemn

Senzaţiile tactile aduse de jucăriile din lemn puternice şi bine finisate sunt unice, iar copiii înţeleg acest aspect mai bine decât orice altă categorie de vârstă. În plus, jucăriile din lemn nu se demodează în timp şi reprezintă încă obiecte principale de joacă în multe case şi şcoli. Te aşteptăm cu o gamă variată de jucării din lemn de foarte bună calitate, în forme diversificate, mai complexe sau mai simple, astfel încât să poţi oferi copilului tău cele mai bune jucării care să îl ajute să se dezvolte prin joacă.

Jucării din lemn – impact pozitiv asupra mediului

Jucăriile din lemn din magazinul nostru online sunt obţinute din lemn certificat şi reprezintă o opţiune ecologică spre deosebire de cele din plastic. Deoarece lemnul este o substanţă organică regenerabilă, toate jucăriile din lemn pot fi reciclate. Gama noastră de jucării din lemn este însoţită inclusiv de acreditări ecologice, pentru că vopseaua utilizată în decorarea lor nu implică substanţe toxice, iar unele dintre ele nici măcar nu folosesc vopsea.

Jucării din lemn pentru copii – calităţi educaţionale

În anul 1967, psihologul educaţional Dr. Lawrence Mestyanek a descoperit lipsa jucăriilor educaţionale pentru copiii care suferă de dizabilităţi de învăţare. Astfel, specialistul a încercat să modifice această situaţie şi a construit mai multe jucării din lemn în atelierul său, iar de atunci experimentele dovedesc numeroasele beneficii ale jucăriilor din lemn pentru educaţie.
Jucăriile din lemn clasice de bază includ blocuri de construcţie, puzzle-uri, seturi de construcţie miniaturale şi toate acestea pot să ajute copiii să înveţe să calculeze, să citească, să îşi dezvolte abilităţile motorii şi de rezolvare a problemelor. Lemnul este un simbol material pentru atemporalitate, autenticitate şi rafinament în domeniul jucăriilor educaţionale moderne.

Jucării din lemn – ideale pentru o concentrare optimă

S-a constatat că mediul de lucru care conţine mai mult lemn, este calmant şi stimulant. Lucrul într-un mediu cât mai natural ajută mintea şi corpul să se concentreze. În prezenţa lemnului, efortul mental este mai mic iar sentimentele negative sunt eliminate mai uşor. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul copiilor care se vor concentra mai bine atunci când folosesc jucării din lemn şi vor coopera mai uşor, fiind mai calmi şi mai veseli.

Jucării din lemn – durabilitate şi longevitate

Jucăriile sunt supuse unui stres uriaş din partea proprietarilor lor şi uneori sunt aruncate, trântite, lovite şi lăsate afară în ploaie. Jucăriile de plastic sunt fragile, cele electronice se vor strica dacă intră în contact cu apa, în timp ce jucăriile din lemn sunt durabile şi rezistă foarte bine. Lemnul poate să suporte un tratament dur şi poate rezista generaţii întregi, iar jucăriile din lemn pot fi lăsate moştenire din generaţie în generaţie. De foarte multe ori copiii se joacă cu o parte din jucăriile din lemn ale părinţilor lor.
Te aşteptăm în magazinul nostru online cu o gamă foarte variată de jucării din lemn la cele mai avantajoase preţuri şi în forme cât mai diversificate, astfel încât copilul tău să se bucure de cele mai educative metode de joacă.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!