Roboți programabili

Afișează: 1-24 din 115 produse

 Filtre
Roboţi programabili pentru copii
Juland oferă toate resursele pentru educaţie STEM, prin intermediul unei game variate de jucării STEM. Toate jucăriile noastre STEM, inclusiv gama de roboţi programabili pentru copii, nu sunt doar simple jucării educative, ci sunt, de asemenea, şi foarte distractive. Jucăriile care utilizează concepte din ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică le permit copiilor să adopte o abordare mai practică a tuturor provocărilor şi sarcinilor.

Roboţi pentru copii – ce înseamnă STEM
STEM este abrevierea de la ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică. Educaţia STEM implică un curriculum care se bazează pe ideea de a învăţa fundamentele acestor discipline încă de la cele mai mici vârste. Jucăriile STEM se bazează pe ştiinţă, pe tehnologie, pe inginerie şi pe matematică şi determină învăţarea acestor noţiuni prin joacă, stimulând curiozitatea copilului. Aceşti roboţi pentru copii au rolul de a îi ajuta pe cei mici să îşi dezvolte o serie de abilităţi importante, pentru o dezvoltare armonioasă.

Roboţi inteligenţi – o gamă diversificată de jucării STEM
În magazinul nostru online poţi găsi o gamă variată de jucării STEM diferite, axate pe discipline precum programare, inginerie, chimie, mecanică şi multe altele. În categoria Roboţi inteligenţi ai la dispoziţie numeroase tipuri de roboţi şi alte jucării cu un design atractiv, care vor stimula imaginaţia copilului şi îl vor determina să se concentreze în mod natural asupra celor patru domenii pe care aceste jucării le vizează şi anume ştiinţă, tehnologie, inginerie şi matematică. Utilizând astfel de jucării, copiii se bucura de cea mai bună metodă de a-şi consolida cunoştinţele şi de a deprinde unele noi, învăţând într-un mod distractiv, în joacă.

Roboţi programabili – avantaje oferite copiilor
Întreaga colecţie de roboţi programabili de pe site-ul nostru ajută copiii să înveţe programarea de bază, cu ajutorul unor jucării inovatoare şi captivante. Avantajele oferite de astfel de jucării:

- Creativitate – cu ajutorul jucăriilor programabile copilul învaţă nu doar cum se foloseşte tehnologia digitală, ci şi cum să îşi creeeze, practic, propriile jucării;

- Gândire algoritmică – învăţând să programeze, copiii vor învăţa primele noţiuni de gândire algoritmică, ceea ce le va permite să dezvolte noi abilităţi cognitive şi să înveţe procese logice şi secvenţiale. În acest fel vor putea să testeze codurile scrise, să detecteze erorile şi să le corecteze rapid şi uşor;

- Colaborarea – programarea încurajează de asemenea şi colaborarea, pentru că cei mici lucrează împreună cu colegii lor, pentru un interes comun – acela de a duce la bun sfârşit un proiect pentru robot programabil. Copiii colaborează între ei şi îşi împărtăşesc cunoştinţele, având un scop comun, de a face robotul să funcţioneze;

- Persistenta – învăţarea programării este o provocare pentru copiii cu vârste mici deoarece abordarea unor probleme complexe poate fi frustrantă. Prin programare, copiii îşi vor dezvolta în primul rând persistenţa, pentru că vor continua să încerce până când vor reuşi să asambleze kitul sau până când vor reuşi să facă robotul să execute programul creat.

Toate aceste abilităţi sunt foarte importante şi au un impact major în dezvoltarea copilului, ca adolescent şi ulterior ca adult. Cu ajutorul jucăriilor STEM, roboţi programabili, copilul tău va învăţa mai uşor şi mai natural, noţiuni complexe din ştiinţa şi tehnologie, care îl vor ajuta şi pe viitor, atât în timpul perioadei de educaţie, cât şi în carieră.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!