Cărţi

Afișează: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Cărţi

Poveștile joacă un rol vital în creșterea și dezvoltarea copiilor. Cărțile pe care le citesc și personajele pe care le cunosc pot deveni adevăraţi prieteni. De asemenea, este bine pentru copii să înțeleagă că poveştile şi cărțile în general sunt o sursă utilă de informații și că abilitățile bune de citire sunt importante pentru succesul viitor. În magazinul nostru online poţi găsi o gamă diversificată de cărţi pe care să i le citeşti copilului tău sau pe care să îl determini să le citească singur.

Cărţi de poveşti – creşterea nivelului de încredere

Copiii care pot citi bine au mai multe șanse să aibă niveluri de încredere mai ridicate. Acest lucru le va aduce beneficii în școală, deoarece se vor simți capabili să participe pe deplin la activități. O altă parte a construirii încrederii și a stimei de sine este faptul că toţi copiii vor învăţa din poveşti cum să se comporte corect, cu ajutorul exemplelor.

Cărţi pentru copii – dezvoltarea limbajului şi memoriei

Poveștile sunt o modalitate excelentă de a introduce cuvinte și idei noi în limbajul unui copil - începând cu cărți ilustrate pentru cei foarte mici şi ajungând la romane mai complexe pentru adolescenți. Poveștile pot ajuta copiii să învețe despre concepte precum formă, dimensiune, spațiu și culoare, poziţionarea obiectelor, cifre și litere. De asemenea, pot învăța despre sarcinile de zi cu zi, cum ar fi spălatul pe dinţi, grija faţă de animale, curăţenia şi chiar gătitul.

Poveștile sunt utile și pentru introducerea unor idei mai complexe, precum importanța comunicării, trecerea timpului, compasiunea pentru ceilalți. Ele pot fi utile atunci când încercăm să explicăm evenimente traumatice, cum ar fi despărţirea părinţilor.
Ficțiunea bazată pe viața reală poate ajuta, de asemenea, copiii să aibă o experienţă de viaţă mai complexă pentru că le arată cât de diversă este lumea și că viața unor oameni este foarte diferită de a lor.

Și ceea ce este atât de grozav la învățarea prin povești este că procesul se face într-un mod natural. Nu sunt implicate tehnicile de învăţare clasice, iar copilul va învăţa doar prin simpla citire a poveştii.

Cărţi de poveşti pentru copii - relaxare

Citirea poveștilor poate fi utilă pentru relaxare, de exemplu înainte de culcare. Permite copiilor să uite stresul acumulat în timpul zilei și să se delecteze cu fantezia pentru o vreme. Modul liniştitor în care cititul introduce copilul într-o nouă lume, plus sentimentul de siguranță pe care timpul petrecut împreună citind îl poate favoriza, îl va ajuta pe copil să se relaxeze.

Cărţi cu poveşti moderne - Dezvoltarea imaginației

Poveștile ajută la dezvoltarea imaginației unui copil prin introducerea de idei noi în lumea lui - idei despre lumi fantastice, alte planete, diferite evenimente și personaje inventate. Îi vor încuraja pe copii să-și dea seama că pot și ar trebui să-și imagineze orice vor. Frumusețea poveștilor este că pot fi super realiste sau incredibil de fantastice. Ei pot citi despre copii care cresc la fel ca şi ei, dar şi despre lumi fantastice şi creaturi magice sau eroi.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!