Jocuri de magie

Afișează: 1-7 din 7 produse

 Filtre

Jocuri de magie

Toţi copiii sunt atraşi de magie încă de la cele mai mici vârste, iar jucăriile de magie le oferă acestora numeroase beneficii şi avantaje. Sunt mai multe motive pentru care să oferi copilului tău jucării de magie şi pentru care specialiştii recomandă aceste jucării. Atunci când selectezi jucăriile potrivite copilului tău, este foarte important să îi oferi acestuia o gamă cât mai variată.

Jucării de magie pentru a spori încrederea copilului în propria persoană

Richard Wiseman, profesor de psihologie, a făcut mai multe cercetări în ceea ce priveşte jucăriile şi modul în care acestea dezvoltă încrederea copilului în propria persoană. Interesant este faptul că cercetările sale pe copii de 10-12 ani au indicat că învățarea trucurilor magice a fost mai eficientă decât cursurile tipice menite să îmbunătățească stima de sine și încrederea copiilor. Copiii se simt mândrii atunci când sunt capabili să reproducă cu succes trucuri magice.

Jucării pentru magie care promovează autodisciplina

Învățarea trucurilor magice necesită autodisciplină și persistență. Fără aceste abilități, un magician nu va avea succes. Unele trucuri durează câteva minute pentru a le învăța, în timp ce altele ar putea dura luni de zile. De-a lungul anilor, copilul va învața sute de trucuri magice provocatoare doar prin răbdare și tenacitate; două trăsături de caracter pe care orice părinte și le-ar dori pentru copilul lui.

Jucării de magie care îmbunătăţesc gândirea critică

Gândirea critică este dorită de mulți angajatori, totuși este o abilitate care lipsește multor oameni. Învățarea, urmărirea și realizarea trucurilor magice îmbunătățesc cu siguranță gândirea critică. Abilitatea de a rezolva o problemă folosind gândirea critică, necesită analizarea unei probleme din mai multe puncte de vedere. Este nevoie în primul rând de jucării de magie cât mai creative pentru a determina copiii să îşi dorească să înveţe noi trucuri. Cu cât copiii se uită la mai multe trucuri de magie, cu atât se vor gândi mult mai creativ pentru a le înţelege.

Jucăriile de magie ajută copiii să fie mai fericiţi

Un set de jucării de magie ajută copiii să fie mult mai fericiţi.  Nimic nu este mai plin de satisfacții decât să faci copiii să zâmbească, mai ales atunci când trec prin momente dificile, iar seturile de magie sunt unele dintre cele mai bune alegeri pentru momentul în care copilul tău este bolnav sau supărat.

Jucării de magie pentru integrarea mai uşoară în grupuri a copiilor timizi

Foarte mulţi copii au dificultăţi în  a relaţiona cu cei din jur pentru că sunt timizi. Ulterior, când vor creşte, ei refuză să meargă la petreceri, nu fac primul pas în a cunoaşte oameni noi şi tratează cu reticenţă oamenii în general. Trucurile magice pe care copiii le pot face cu seturi de jucării de magie, sunt unele dintre metodele utile pentru ca cei mici să înceapă să interacţioneze cu cei din jur mai uşor şi să fie mai puţin timizi. Atunci când copiii fac trucuri magice, vor deveni sufletul petrecerilor şi vor încerca mereu să îşi surprindă publicul cu trucuri noi, uitând de timiditate şi de anxietate.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!