Jocuri creative

Afișează: 1-24 din 1594 produse

 Filtre

Jucării creative

În prezent, foarte mulţi părinţi apelează la tehnologie cu scopul de a-şi menţine copiii ocupaţi şi distraţi, uitând complet de beneficiile pe care le au seturile de jucării creative. Tehnologia este utilă, însă copilul nu trebuie să renunţe la jucăriile clasice şi la realizarea lucrurilor chiar de către ei. Sunt mai multe avantaje pe care jucăriile creative le oferă copiilor şi de aceea ar trebui utilizate de toţi părinţii.

Jucării creative pentru coordonarea abilităţilor motrice fine

Jucăriile creative necesită utilizarea ambelor mâini într-un anumit mod, ceea ce poate ajuta copiii să dezvolte abilităţi motorii importante şi o mai bună coordonare. De exemplu, pentru desenarea liniilor şi punctelor, pentru tăierea cu foarfeca şi pentru ruperea unei bucăţi de hârtie, copilul îşi va folosi mai multe grupe de muşchi şi îşi va dezvolta dexteritatea. Utilizând jucării creative, copiii se pot dezvolta mai repede şi vor deveni mai pricepuţi în alte activităţi zilnice precum legarea pantofilor, îmbrăcarea şi utilizarea instrumentelor de bucătărie.

Jucării creative care ajută copiii să se exprime

Copiii tind să perceapă totul doar vizual şi absorb informaţii din mediu zi de zi. Cu toate acestea, vor exista întotdeauna copii care sunt mai timizi în mod natural și nu sunt atât de confortabili cu exprimarea în cuvinte. Copiii aceștia pot căuta modalități diferite, mai vizuale, de a-și exprima emoțiile și gândurile - iar gama noastră de jucării creative le poate oferi ceea ce au nevoie. Este un mediu sigur pe care îl pot controla și modela în orice mod doresc, folosind orice material le place. Acesta este motivul pentru care părinții ar putea înţelege mai uşor copilul în funcţie de modul în care utilizează jucării creative pentru a se exprima.

Jucării creative pentru dezvoltarea imaginaţiei

Nu există limite în imaginația copiilor, iar jucăriile creative sunt o modalitate excelentă pentru ei de a transforma imaginația în realitate. Există multe materiale, culori, forme și activități pe care le pot alege, ceea ce le permite copiilor să exploreze diferite opțiuni și să le aleagă pe cele pe care le consideră cele mai plăcute. De foarte multe ori ar putea chiar să descopere un hobby distractiv, cum ar fi desenul, care poate deveni ulterior o carieră profitabilă, precum designul grafic.

Jucării creative pentru dezvoltarea abilităţilor

Copiii mici încep de obicei să folosească pixuri mâzgălind lucruri aleatorii. Cu cât exersează mai mult, cu atât le va fi mai uşor să ţină mai bine pixul sau creionul în mână. Deci, pe măsură ce învață să-și controleze propriile mișcări, vor învăța și cum să creeze diferite forme, ceea ce va duce în cele din urmă la crearea de litere. Cu alte cuvinte, cu cât scriu mai mult, cu atât vor dobândi mai uşor abilităţile care îi ajută să scrie clar. Copiii pot exersa diverse astfel de abilităţi cu seturile de jucării creative în timp ce se joacă.
Arta vine cu posibilități și alegeri nesfârșite - casa  va avea acoperiș roșu sau negru? Vor desena un câine sau o pisică? Cum vor desena norii și păsările? Toate aceste alegeri îi inspiră pe copii să gândească critic, să decidă și să-și evalueze propriile decizii, astfel încât să le poată repeta sau să le schimbe data viitoare.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!