Set STEM ROBOTICA ERP MINI - Engino

Engino
699,00 Lei

Setul STEM ERP MINI de la Engino îi învață pe copii principiile programării, oferindu-le, totodată, o mulțime de modalități de construcție a roboților, pentru a le dezvolta imaginația, creativitatea, logica și răbdarea.

Vârstă: 11+, 8+, 9+, 10+, 12+, 16+, 13+, 14+, 15+

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: STEM60 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 699 de puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Sistemele de educație din toată lumea evoluează în direcția încorporării roboticii la ore, astfel încât elevii să înțeleagă principiile de bază ale acestei noi tehnologii, dezvoltându-și totodată competențele necesare de construire și programare asociate. În același timp, chiar și acasă, copiii sunt dornici să experimenteze elemente de robotică și să integreze joaca și distracția tradiționale în lumea electronicii.

Platforma Engino® Robotică (ERP) este special concepută pentru elevi și ține cont de cele mai moderne principii pedagogice din domeniul TIC și STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică). Setul constă în toate piesele de bază pentru studiul roboticii! Acestea includ un mini dispozitiv de comandă ERP, cabluri RJ, doi senzori în infraroșu, două motoare și un cablu USB!

Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică, împreună cu un manual detaliat al utilizatorului, cu exemple de programare ca să începi!

Programe preinstalate: Dispozitivul de comandă ERP conține programe preinstalate în memorie, concepute pentru controlul celor 4 modele specifice ale setului! Construiește modelul care îți place și setează dispozitivul de comandă pe modul preinstalat prin apăsarea butonului dorit la pornirea dispozitivului. Butoanele și programele sunt descrise în Manualul utilizatorului.

Programare manuală: cea mai inovatoare caracteristică a ERP este cea dată de butoanele de comandă, care permit programarea manuală fără ca să fie necesară conectarea la un PC. Programele instalate pot fi apoi importate în softul GUI și editate, fie prin limbaj textual, fie grafic. Soft de programare: unul dintre elementele cheie ale oricărui sistem de robotică îl reprezintă softul de programare. Softul este dezvoltat exclusiv de compania Engino® și permite o interfață ușor de utilizat pentru a maximiza interacțiunea dintre utilizator și dispozitivul de comandă robotic.

Softul permite 3 metode diferite de programare, în funcție de nevoile și abilitățile utilizatorului. Cele 3 ferestre principale sunt SIMULATORUL, DIAGRAMA DE FLUX și EDITORUL DE TEXT. SIMULATORUL ERP:

Inovația ERP constă în capacitatea de a programa manual capacitățile robotului. Softul de simulare poate îndeplini aceeași funcție, dar prin utilizarea unui mouse. Această fereastră afișează imaginea dispozitivului de comandă cu butoanele de programare, iar utilizatorul poate pur și simplu să efectueze clic pe fiecare buton pentru a controla dispozitivul în timp real. Această metodă de programare reprezintă faza de tranziție de la programarea manuală la cea virtuală. Un mare avantaj al Simulatorului este interacțiunea în 2 direcții, ceea ce înseamnă că un program scris manual pe dispozitivul de comandă poate fi descărcat și editat în vederea îmbunătățirii. Această caracteristică în sine face din ERP un instrument ideal pentru predarea roboticii elevilor de la toate nivelurile de învățământ.

DIAGRAMA DE FLUX: Programarea cu ajutorul limbajelor tradiționale este înlocuită treptat de abordări mai vizuale, în special atunci când este vorba despre copii. Softul conține o colecție de funcții ilustrate sub formă de blocuri de programare, care pot fi aranjate în interiorul diagramei de flux prin "drag and drop". Utilizatorii pot crea programe simple sau complexe modificând proprietățile fiecărui bloc. O inovație majoră a limbajului ERP o reprezintă introducerea unei noi metode de programare, care se află în așteptarea brevetului, ce permite utilizatorilor să creeze funcții paralele în mod simplu. Fiecare bloc are o variabilă care poate fi setată pentru a defini succesiunea acțiunilor. Referirea la această variabilă se face cu “WITH PREVIOUS” (CU ANTERIOR) și “AFTER PREVIOUS” (DUPĂ ANTERIOR) și se aplică nu numai rezultatelor pentru Motor și LED ci și ciclurilor condiționale precum IF (DACĂ) și WHILE (ÎN TIMP CE), reducând numărul pașilor de programare cu aproape 50% în comparație cu alte limbaje vizuale.

EDITORUL DE TEXT: Un program scris prin oricare dintre metode este afișat de asemenea sub formă de text în interiorul ferestrei de Editor de text, astfel încât utilizatorii pot face cu ușurință schimbări ale variabilelor sau chiar să șteargă rânduri întregi de cod. Datorită comenzilor cuprinzătoare și variabilelor de concurență “WITH PREVIOUS” (CU ANTERIOR) și “AFTER PREVIOUS” (DUPĂ ANTERIOR), limbajul special este mult mai simplu până la nivelul de a fi considerat un pseudo-limbaj. Editorul de text reprezintă o introducere ideală în programarea tradițională bazată pe limbaje și constituie o punte de legătură între limbajele vizuale mai moderne și cele avansate bazate pe text. Cerințe de sistem: Softul inclus poate rula în Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8 și 10. Cerințele minime pentru PC sunt: conexiune USB, 1 GB RAM, 50 MB spațiu disponibil pe hard-disk, 1024x768 rezoluție ecran, DVD-ROM drive (sau conexiune la internet), DotNet 4. Sisteme nesusținute de această versiune: Mac OS X.
Vârstă recomandată: 8-16 ani

 

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - vineri 10-18 showroom
Suport telefonic: Luni - vineri 9-19/ Sâmbătă - Duminică 10-14

0733200700 0725000003 office@juland.ro
close

Comparare

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!