Seturi LEGO

Afișează: 1-24 din 684 produse

 Filtre

LEGO

Jocurile Lego sunt cele care oferă numeroase beneficii pentru dezvoltare pentru copii. Specialiştii au constatat că acestea au un impact mult mai mare decât simpla coordonare motorie fină. În plus, şi adulţii pot beneficia de jocurile LEGO şi de avantajele pe care acestea le aduc. Aceste seturi creative cu cărămizi de construcţie, ajută toate persoanele să se dezvolte pe mai multe planuri, iar copiii în special pot beneficia considerabil din jocul cu piesele LEGO sub formă de seturi creative.

Jocuri LEGO – comunicare şi lucru în echipă

Discuţiile, comunicarea şi dezvoltarea unei strategii pentru construcţia unui set LEGO precum şi modul în care sunt atribuite rolurile, reprezintă o parte foarte importantă pentru construcţia seturilor LEGO. Aceste aspecte pot ajuta inclusiv la o dezvoltare optimă a limbajului, ceea ce este foarte important. Conform studiilor făcute în familiie cu venituri medii şi mici, părinţii copiilor care s-au jucat cu LEGO raportează abilităţi de comunicare mai bune.

Abilităţi organizaţionale şi dezvoltarea răbdării

Copiii care se joacă cu LEGO au abilitatea de a organiza şi de a planifica. Ulterior, pe baza acestor planificări sunt executaţi toţi paşii pentru a construi setul LEGO corespunzător şi sunt dezvoltate alte abilităţi critice care pot să fie aplicate în orice acţiune orientată spre obiective. Utilizând cărămizile LEGO, aceste abilităţi pot să fie exersate şi testate utilizându-le ca instrumente în procesul de construcţie. În plus, în momentul în care lucrurile nu merg corespunzător, copilul va reveni la masa de lucru şi va planifica din nou astfel încât îşi dezvoltă atât răbdarea, cât şi capacitatea de a aborda o problemă în mai multe moduri.

Dezvoltarea gândirii cu ajutorul seturilor LEGO

Seturile LEGO ajută la construirea unei gândiri creative pentru a rezolva diverse probleme. Spre exemplu, atunci când copilul încearcă să construiască un turn LEGO care poate cădea în orice moment, va trebui să găsească soluţia optimă pentru a face ca turnul să rămână în picioare. De aici şi până la a descoperi că are nevoie de o bază solidă pentru a susţine o structură înaltă, este doar un singur pas pe care copilul îl va face rapid. Gândirea extinsă este o parte a procesului creativ introdus de seturile LEGO şi reprezintă o abilitate esenţială pe care copilul o va utiliza pe tot parcursul vieţii.

Experimentare şi aventură cu seturile LEGO

Jocurile cu piese LEGO oferă mediul sigur în care copilul poate experimenta, poate  încerca mai multe lucruri pe care nu le-a testat niciodată şi va descoperi satisfacţia de a face ceea ce doreşte, dar va învăţa şi că uneori poate să eşueze. Trecerea de la un nivel ridicat de entuziasm de la ideea iniţială şi până la dezamăgirea pe care copilul o simte în momentul în care ideea sa nu funcţionează, crează spaţiul ideal în care copilul se poate juca cu ideile şi îşi poate dezvolta gândirea creativă pentru a rezolva problemele.
În magazinul nostru online pot fi găsite o gamă variată de seturi LEGO pe care părinţii le pot oferi copiilor în funcţie de vârsta lor şi de nivelul de dezvoltare.

Suport clienți Luni - vineri 10-18 showroom
Suport telefonic: Luni - vineri 9-19/ Sâmbătă - Duminică 10-14

0733200700 0725000003 office@juland.ro
close

Comparare

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!