Gravity Maze (labirintul gravitației) de la Think Fun

Thinkfun
179,90 Lei

Jocul Gravity Maze (labirintul gravitaţiei) de la Think Fun este un joc de logică bazat pe sistemul STEM pentru băieţi şi fete mai mari de 8 ani, un puzzle 3D, câştigătorul premiului Toy of the Year (Jucăria Anului).

Vârstă: 8+, 9+, 10+

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: THINKFUN1006 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 179 puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Gravity Maze este un joc tip Puzzle 3D gravitaţional care pune la încercare gândirea logică şi percepţia vizuală a copiilor. Turnurile colorate siunt translucide pot fi aranjate într-o multitudine de structuri care stimulează vizual copilul. Pentru fiecare sarcină, copilul va trebui să construiască singur, cu mare atenţie, un traseu prin care bila plecată din punctul de început să ajungă la destinaţie, în turnul ţintă, de unde să cadă. Jocul cuprinde 60 de provocări de dificultăţi diferite.

Gravity Maze este un joc gândit pentru copii mai mari de 8 ani şi conţine o tablă de joc, 10 turnuri de labirint gravitaţional, 3 bile, 60 de provocări cu grad crescut de dificultate, (de la începător la expert).

Ce oferă jocul Gravity Maze (labirintul gravitaţiei) de la Think Fun
Gravity Maze este un joc logic care pune în combinaţie un puzzle şi o jucărie STEM care îl pune pe copil în faţa rezolvării unei serii de sarcini, de la începător la expert.
1. Instrucţiuni simple: Jocul este foarte uşor de învăţat pentru că vine cu un manual de instrucţiuni foarte clare, explicate în mod simplu, pe înţelesul copiilor, care pot să înceapă să se joace imediat!
2. Dezvoltă competenţele critice ale copilului – urmărind pe calea provocărilor oferite de joc, cel mic devine capabil să construiască raţionamente spaţiale din ce în ce mai complexe şi să îşi dezvolte abilităţile de planificare. Jocul este o experienţă de învăţare extraordinară a unor reguli simple de fizică pentru prichindei.
3. Oferă dezvoltare graduală a abilităţilor şi funcţiilor cognitive: cele 60 de sarcini din jocul Gravity Maze îi oferă posibilitatea copilului să folosească cunoştinţele dobândite anterior pentru următorul nivel al sarcinilor, în aşa fel încât cel mic dobândeşte cunoştinţe noi, plecând de la nivelul de începător până la cel de expert pe măsură ce sarcinile devin din ce în ce mai dificile după ce juniorii le-au dus la bun sfârşit pe cele anterioare.
4. Gravity Maze (labirintul gravitaţiei) este un joc premiat – Jocul este câştigător al mai multor premii, printre care prestigiosul premiu Toy of the Year în categoria de specialitate, oferit de către Asociaţia Industriei Jucăriilor, dar şi al premiului Parents Choice Gold, printre multe altele.

Vârstă: 8-99 ani
Jucători: 1

 

 

 

 

 

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!