Set magnetic Solid Colors Magna-Tiles (100 piese)

Magna-Tiles
511,00 Lei 459,90 Lei

Cu 100 de piese solide, durabile şi viu colorate, setul Magna-Tiles Solid Colors 100 dispune de suficiente piese pentru a asigura o mulţime de ore de joacă distractivă şi creativă, pentru mai mulţi copii în acelaşi timp. Setul magnetic Magna-Tiles Solid Colors este perfect pentru familiile cu mai mulţi copii sau pentru grădinițe, locuri de joacă, săli de clasă.

Vârstă: 3+, 4+, 5+, 6+, 7+, 8+

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: MT09 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 460 puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Setul conține: 50 pătrate mici, 4 pătrate mari, 20 triunghiuri echilaterale, 11 triunghiuri drepte, 15 triunghiuri isoscele.
Fiecare dintre piesele acestui set este solidă, colorată în culori mate şi este compatibilă cu toate celelalte seturi Magna-Tiles.
Jucăriile Magna-Tiles menţine active timp îndelungat interesul şi atenţia copiilor şi constituie un excelent instrument de dezvoltare a abilităţilor spaţiale, tactile, motorii fine, de construcţie şi modelare, matematice şi geometrice.
Dezvoltă gândirea logică şi critică, raţionamentul matematic, abilităţile de rezolvare a problemelor spaţiale, imaginaţia şi creativitatea. În plus, Magna-Tiles face că învăţarea să fie distractivă, măreşte timpul şi capacitatea de concentrare a copiilor, menţinându-le atenţia ocupată cu ceva educațional.
Magna-Tiles sunt folosite cu succes în şcoli, grădiniţe, locuri de joacă, în centre pentru copii, în muzee pentru copii şi în multe case din toată lumea. Părinţii, educatorii şi copiii de toate vârstele iubesc Magna-Tiles!
Seturile magnetice de construcţie Magna-Tiles sunt sigure pentru copii, nu conţin: BPA, ftalaţi, PVC, latex sau materiale toxice şi respectă standardele internaţionale de calitate şi siguranţă CE, EN71, ASTM și CPSIA.
Câştigătoare a nenumărate premii pentru excelenţă în educaţie, seturile magnetice de construcţie Magna-Tiles sunt locul unde matematica, ştiinţa, creativitatea şi imaginația se întâlnesc.
Premii câştigate: – Dr Toy’s 10 Best Educational Products Award (premiul Dr. Toy pentru cel mai educativ produs); – Early Childhood News Directors Choice Recognition Award (un premiu care recunoaşte excelenţa în design şi în fabricarea produselor pentru copii. Premiul acesta stă la baza alegerilor creşelor, grădiniţelor şi şcolilor din SUA, atunci când cumpără produse sigure, durabile şi potrivite pentru instituţiile lor.); – Parents Choice Gold Award (medalia de aur, care se dă doar produselor de cea mai înaltă calitate, fiind studiat inclusiv procesul de fabricaţie şi factorul uman); – National Parenting Publications Award – medalia de aur pentru una din cele mai bune jucării disponibilă acum pentru copii. NAPPA oferă premii jucăriilor care ajută la dezvoltarea inteligenţei copiilor; – Teachers Choice Award – ca produs de excelenţă în clasă; – Cea mai bună jucărie pentru copii, din partea Asociaţiei Americane a Magazinelor pentru Copii; – Creative Play: Teaching Resources 4 – 7 years; – Câştigător Academics Choice la categoria ”Jucărie pentru creier”; – Valtech Magna-Tiles au câştigat Sigiliul de Recomandare al Global Educator Institute (GEI), fiind astfel plasate între cele mai bune produse de învăţare disponibile în prezent. – Magna-Tiles au fost selectate de Institutul de Cercetare INSPIRE pentru Inginerie Pre-universitară ca o jucărie ce promovează gândirea inginerească şi designul; – Recomandat de Parents Choice; – Brain Child Award – pentru jucăria cu cea mai mare valoare educaţională; – Toy Testers – cea mai educativă jucărie – medalia de aur.

Vârstă recomandată: 3-9 ani
 
Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-18
Suport telefonic/WhatsApp: Luni - Duminica 10-18

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!