Cubroid, kit programabil pentru copii

Cubroid
2.190,00 Lei
Un pachet de cuburi funcționale pentru ca tu să creezi invenții nebunești și instrumente dintre cele mai inventive. Orice creație poate fi ușor mișcată și animată cu aplicații de tip "drag and drop" sau prin programare de tip Scratch. Cubroid nu este doar un kit de robotică, ci și jucăria STEAM perfectă pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Cu Cubroid vă puteți distra acasă și la școală. Profesorii și părinții curioși pot găsi sprijin pe un portal plin de ghiduri și idei.
 

Vârstă: 11+, 5+, 6+, 7+, 8+, 9+, 10+, 12+

Stoc epuizat

Durată de livrare: 10 zile

Cod Produs: CUB-1 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 2190 puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Cubroid - blocuri de codare wireless pentru jocuri educționale cu tehnologie STEAM

Cu kitul Cubroid, copiii pot construi cu ușurință robotul funcțional pe care și l-ar dori. pe care să îl controleze cu senzorii din cuburi, prin aplicații intuitive pe tlefonul mobil sau tabletă. În plus, pot decora robotul cu piese Lego, care sunt compatibile cu Cubroid.Acest kit vă va convinge într-o clipă că robotica și programarea sunt foarte distractive. Dacă sunteți interesați și familiarizați cu cele mai noi tehnologii, veți ajunge să vă îndrăgostiți de Cubroid, atât copiii cât și dumneavoastră. Și doar așa ca să știți - vă veți petrece timpul în unul din cele mai amuzante moduri cu putință!
 
Cubroid nu este doar un kit de robotică, ci și jucăria STEAM perfectă pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Cu Cubroid vă puteți distra acasă și la școală. Profesorii și părinții curioși pot găsi sprijin pe un portal plin de ghiduri și idei.Un pachet de cuburi funcționale pentru ca tu să creezi invenții nebunești și instrumente dintre cele mai inventive. Orice creație poate fi ușor mișcată și animată cu aplicații de tip "drag and drop" sau prin programare de tip Scratch.
 
Adevărata distracție începe atunci când încercați să construiți roboții, căruțele, caruselele sau chiar instrumentele muzicale să se mute și să reînvie o funcția specifică. Mașina dvs. se poate opri în fața unui semafor care luminează intermitent, iar robotul ar face din mână zâmbind - depinde de dvs. ceea ce doriți să încercați.
 
Cuburile de construcție sunt conectate în același mod ca și piesele Lego , cu care sunt compatibile. Chiar și copiii de vârstă preșcolară pot construi un vizitator din viitor căruia să îi prezinte jucăriile sale. Și copiii vor controla singuri această întâlnire printr-o simplă aplicație pe telefon.
 
Vă puteți antrena abilitățile în timpul asamblării a 6 tipuri de module funcționale și a altor componente disponibile în pachet. Cubroid îndeplinește astfel principiile conceptului STEAM - susține și aprofundează cunoștințele necesare pentru rezolvarea provocărilor tehnice, dezvoltă creativitatea și învață copiii să-și folosească propriile idei în mod eficient.
 
Descoperirea kitului Cubroid presupune o cantitate incredibilă de experimente distractive, soluții imaginative, eliminarea problemelor și, în cele din urmă, bucuria oferită de momente de fericire atunci când un nou prototip este creat, proces care nu va dura atât de mult timp cât ați crezut inițial. Să nu mai spunem că e foarte distractivă și partea când demontați ceea ce ați construit pentru a o lua de la capăt și a perfecționa procesul.
 
Cubroid are la bază aplicații intuitive și ușor de folosit, compatibile pe telefon și tabletă, care permit copiilor să-și controleze creațiile și să le modifice comportamentul. Pur și simplu asociați cuburile cu aplicația prin Bluetooth și apoi asamblați-le în grupuri folosind tehnica „drag and drop” ca la un joc de puzzle.
 
Cubroid are multe de oferit celor care au făcut deja progrese în programare. Este compatibil cu platforma de programare Scratch. În acest editor, copiii pot profita din plin de toate funcțiile și programul oricărui proiect pe care și-l doresc.
- Cubroid s-a gândit la fiecare detaliu
- Cuburile de construcție sunt fără fir
- Piesele ușor de asamblat și de dezasamblat
- Funcțiile sunt ușor de reținut având culori specifice pentru fiecare funcție în parte
- Cuburile sunt încărcate și asociate cu computerul printr-un cablu USB
- Compatibil cu Lego și alte kituri similare
- Veți putea programa pe mai multe niveluri de dificultate
- Pas cu pas de la aplicația mobilă intuitivă la programare Scratch
- Gata să vă distreze acasă și să susțină în realizarea de proiecte școlare
- Urmează conceptul modern de educație STEAM
- Portal educațional cu tutoriale și idei pentru profesori și părinți
- Puteți găsi numeroase tutoriale video și idei pe YouTube
- Suport tehnic video și manuale ce se pot descărca
 
Include: 6 tipuri de cuburi IoT și materiale de construcție; cub master (permite programarea în Scratch); 1 cub LED; 2 cuburi motor DC (rotire 360 °); cub de sunet; 2 cuburi cu senzor de proximitate; 2 cuburi cu senzor de atingere și lumină; 6 piramide; 30 de cuburi colorate;50 de elemente de fixare; 2 roti; roți de sprijin; 6 joncțiuni unilaterale; 8 joncțiuni cu două fețe;1 cablu de încărcare USB 3 în 1
 
Ce va aduce Cubroid copiilor pe lângă divertisment?
E un produs dezvoltat de părinți și profesori pentru copii curioși între 5-12 ani
Urmează conceptul de educație STEAM
Design compact și durabil
Programarea pas cu pas de la “nimic” la Scratch
Dezvoltă creativitatea și independența
Ajută copiii să își pună în aplicare ideile în mod eficient
 
Jucărie STEAM pentru copiii preșcolari
Cubroid este jucăria STEAM care susține învățarea câmpurilor politehnice și dezvoltă creativitatea elevilor în proiecte distractive de echipă. Noile tehnologii, proiectări și construcții ale obiectelor funcționale, programarea lor pe mai multe niveluri de dificultate și rezolvarea tuturor contextelor logice - toate acestea vă vor prezenta o mulțime de idei de proiecte pentru copii/elevilor.
 
Aplicația Cubroid Phone Coding App 2 este ideală pentru a cunoaște întregul sistem. Aplicația gratuită este disponibilă pentru iOS pe telefon (versiunea 10.0+) și Android (versiunea 6.0+). O interfață simplă, cu iconițe colorate și controale de tip “drag and drop”, începătorii și copiii mici pot naviga rapid și cu uțurință în cadrul aplicației. Cu aplicația Cubroid Phone Coding App 3 este disponibilă pe toate dispozitivele Android (versiunea 6+). Suportă diferite versiuni de Bluetooth, deci este varianta ideală în cazul în care aveți o problemă la conectarea dispozitivul dvs. Android în versiunea 2 a aplicației. Aplicația vă permite, de asemenea, să selectați cuburi individuale.
 
Aplicația Cubroid de codare pentru tablete vă deschide alte opțiuni pentru programarea propriilor dvs. jucării inteligente. Aplicația gratuită este disponibilă pentru tabletele iOS (versiunea 10.0+). Și Android (versiunea 6.0+). Editorul pentru cuburi verifică corectitudinea seturilor programate compuse prin metoda „drag and drop”. Configurați și utilizați toate funcțiile fiecărui cub de pe tabletă. Veți învăța principiile de bază ale programării, proiectării, controlului și implementării regulilor active.Utilizați cunoștințele dvs. avansate de codare în cadrul platformei Scratch de pe un computer cu sistem Windows. În acest videoclip veți afla ce aveți nevoie pentru a controla Cubroid cu Scratch.O serie de tutoriale și proiecte bine aranjate pentru toate cele 3 moduri de programare și construire a Cubroidului pot fi găsite pe portalul education.cubroid.com. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați și tot sprijinul pentru joc și lecțiile cu Cubroid vă stau la dispoziție. 
 
Copiii adoră să-și transforme ideile în realitate. Încă din 2015, Cubroid folosea cu succes jucării educaționale pentru a ajuta copiii să exploreze robotica și programarea. Brandul consideră că ideea de afi ușor de utilizat și testat merge mână în mână cu cea mai eficientă învățare și cea mai distractivă experiență. Cu Cubroid, puteți crea o comunitate de părinți și profesori care pregătesc copiii să utilizeze cele mai noi tehnologii, promovând dezvoltarea durabilă.

Vărstă recomandată: 5-12 ani

Atenție: pericol de sufocare, conține piese mici. Nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

Dacă dorești să iți exprimi părerea despre acest produs poți adăuga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Showroom: Luni - vineri 10-17
Suport telefonic Luni - vineri 10-17
Suport WhatsApp 0733200700: Luni - Duminica 10-17

0733200700 0725000003 office@juland.ro

Compara produse

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!