SET STEM ROBOTICA ERP PRO EDITION cu Bluetooth - Engino

Engino
1.149,00 Lei

Roboții programabili fac parte din viața noastră de zi cu zi, iar copiii noștri sunt viitorii inovatori care înfruntă provocarea de a duce robotica la următorul nivel! Sistemele de educație din toată lumea evoluează în direcția încorporării roboticii la ore, astfel încât astfel încât elevii să înțeleagă principiile de bază ale acestei noi tehnologii, dezvoltându-și totodată competențele necesare de construire și programare asociate cu aceasta. Platforma Engino® Robotică (ERP) este special concepută sa țina cont de cele mai moderne principii pedagogice din domeniul TIC și STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică).

Vârstă: 11+, 8+, 9+, 10+, 12+, 16+, 13+, 14+, 15+

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: STEM70 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 1149 de puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Platforma Engino® Robotică (ERP) este special concepută pentru elevi și ține cont de cele mai moderne principii pedagogice din domeniul TIC și STEM (științe, tehnologie, inginerie și matematică). Cu ERP, dezvoltarea intelectuală este abordată ca o spirală ascendentă în expansiune, în care elevii trebuie să-și reconstruiască în permanență ideile formate la nivelurile anterioare, prin adăugarea de noi concepte de ordin superior, dobândite la nivelul următor.

Setul Stem Robotica de la Engino conține toate piesele necesare pentru studiul roboticii. Acestea includ dispozitivul de comandă ERP, cabluri RJ, un senzor de contact, doi senzori în infraroșu, trei motoare, cinci lumini LED și un cablu USB! Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică, împreună cu un manual detaliat al utilizatorului, cu exemple de programare ca să începi! Activitățile încep cu principiile de bază ale roboticii, utilizând modelele experimental, Dinobot și stivuitor. Poți continua apoi cu concepte de programare mai complexe o dată cu introducerea senzorilor, a enunțurilor condiționale și porților logice, utilizând modelele de vehicul de teren, umanoid și dispozitiv de apucat. Setul conține și un model de casă automatizată și un model programabil de trecere de pietoni pentru a afla cum funcționează semafoarele și a învăța despre importanța siguranței rutiere.

Programe preinstalate: Dispozitivul de comandă ERP conține programe preinstalate în memorie, concepute pentru controlul celor 4 modele specifice ale setului! Construiește modelul care îți place și setează dispozitivul de comandă pe modul preinstalat prin apăsarea butonului dorit la pornirea dispozitivului. Butoanele și programele sunt descrise în Manualul utilizatorului.

Programare manuală: cea mai inovatoare caracteristică a ERP este cea dată de butoanele de comandă, care permit programarea manuală fără ca să fie necesară conectarea la un PC. Programele instalate pot fi apoi importate în softul GUI și editate, fie prin limbaj textual, fie grafic.

Conexiune wireless: ERP PRO cu Bluetooth se conectează și la smartphone-uri, tablete și PC-uri, așa că poate fi programat de la distanță și controlat prin aplicațiile gratuite Android și iOs.

SIMULATORUL ERP: Inovația ERP constă în capacitatea de a programa manual capacitățile robotului. Softul de simulare poate îndeplini aceeași funcție, dar prin utilizarea unui mouse. Această fereastră afișează imaginea dispozitivului de comandă cu butoanele de programare, iar utilizatorul poate pur și simplu să efectueze clic pe fiecare buton pentru a controla dispozitivul în timp real. Această metodă de programare reprezintă faza de tranziție de la programarea manuală la cea virtuală. Un mare avantaj al Simulatorului este interacțiunea în 2 direcții, ceea ce înseamnă că un program scris manual pe dispozitivul de comandă poate fi descărcat și editat în vederea îmbunătățirii. Această caracteristică în sine face din ERP un instrument ideal pentru predarea roboticii elevilor de la toate nivelurile de învățământ.

DIAGRAMA DE FLUX: Programarea cu ajutorul limbajelor tradiționale este înlocuită treptat de abordări mai vizuale, în special atunci când este vorba despre copii. Softul conține o colecție de funcții ilustrate sub formă de blocuri de programare, care pot fi aranjate în interiorul diagramei de flux prin "drag and drop". Utilizatorii pot crea programe simple sau complexe modificând proprietățile fiecărui bloc. O inovație majoră a limbajului ERP o reprezintă introducerea unei noi metode de programare, care se află în așteptarea brevetului, ce permite utilizatorilor să creeze funcții paralele în mod simplu. Fiecare bloc are o variabilă care poate fi setată pentru a defini succesiunea acțiunilor. Referirea la această variabilă se face cu “WITH PREVIOUS” (CU ANTERIOR) și “AFTER PREVIOUS” (DUPĂ ANTERIOR) și se aplică nu numai rezultatelor pentru Motor și LED ci și ciclurilor condiționale precum IF (DACĂ) și WHILE (ÎN TIMP CE), reducând numărul pașilor de programare cu aproape 50% în comparație cu alte limbaje vizuale.

EDITORUL DE TEXT: Un program scris prin oricare dintre metode este afișat de asemenea sub formă de text în interiorul ferestrei de Editor de text, astfel încât utilizatorii pot face cu ușurință schimbări ale variabilelor sau chiar să șteargă rânduri întregi de cod. Datorită comenzilor cuprinzătoare și variabilelor de concurență “WITH PREVIOUS” (CU ANTERIOR) și “AFTER PREVIOUS” (DUPĂ ANTERIOR), limbajul special este mult mai simplu până la nivelul de a fi considerat un pseudo-limbaj. Editorul de text reprezintă o introducere ideală în programarea tradițională bazată pe limbaje și constituie o punte de legătură între limbajele vizuale mai moderne și cele avansate bazate pe text.

Cerințe de sistem: Softul inclus poate rula în Microsoft Windows XP, VISTA, 7, 8 și 10. Cerințele minime pentru PC sunt: conexiune USB, 1 GB RAM, 50 MB spațiu disponibil pe hard-disk, 1024x768 rezoluție ecran, DVD-ROM drive (sau conexiune la internet), DotNet 4. Sisteme nesusținute de această versiune: Mac OS X.

Vârstă recomandată: 8-16 ani

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - vineri 10-18 showroom
Suport telefonic: Luni - vineri 9-19/ Sâmbătă - Duminică 10-14

0733200700 0725000003 office@juland.ro
close

Comparare

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!