STEM FIZICĂ MASTER SET: Mașini simple, Structuri, Legile lui Newton, Energie solară

649,00 Lei

SETUL PRINCIPAL DE RESURSE PENTRU FIZICĂ reprezintă combinația finală a celor 8 seturi incluse în seria "Să descoperim științele, tehnologia, ingineria și matematica" (Discovering STEM). Setul acoperă o gamă largă de teme despre mașinile simple, angrenaje, cuplaje, legile lui Newton, energie solară și structuri. Setul este livrat convenabil cu un recipient de depozitare din plastic, cu capac, care conține un număr mare de piese Engino, permițând construcția simultană a unor modele diverse. Este inclus un motor cu reducție de turație de 3V și un panou solar mare pentru animarea construcțiilor Engino prin convertirea energiei solare în electricitate. Setul include o colecție de angrenaje de mare precizie, scripeți și axe pentru schimbarea vitezei, forței și direcției de mișcare.

Vârstă: 11+, 6-8 ani, 8-11 ani

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: STEM50 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 649 de puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

Construiește 100 de modele de lucru, ca mașini, macarale, poduri și mașinării animate! Găsești instrucțiuni de construcție ușor de pus în aplicare pentru toate modelele fie online, fie în broșura inclusă. Broșura oferă explicații detaliate despre diferitele principii științifice aplicate și include activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică. Este disponibilă și o secțiune de testare pentru a-ți verifica noile cunoștințe dobândite! Efectuează experimente temeinice și descoperă:
- cele trei clase de pârghii și utilizarea cuplajelor;
- cum se obține avantajul mecanic cu ajutorul mecanismelor roții, axului și planului înclinat;
- cum se folosesc scripeții pentru a schimba forța și direcția mișcării;
- cum se folosesc camele și cricurile pentru a obține diferite tipuri de mișcare;
- cum se calculează raportul de angrenare și cum funcționează transmisiile elicoidale;
- cum ne influențează legile lui Newton viața și ce reprezintă noțiunile de inerție, moment mecanic și energie;
- cum se realizează rezistența structurilor și ce tipuri de poduri există;
- cum se valorifică efectiv energia solară.

Seria DESCOPERIŢI STEM™ a fost dezvoltată de cadre didactice calificate și cadre universitare, urmând cele mai recente tendințe pedagogice cu scopul de a combina teoria cu practica. Seria se ocupă de disciplinele de bază din categoria științe, tehnologie, inginerie și matematică (STEM - Science, Technology, Engineering and Mathematics) într-un mod fascinant și agreabil. Fiecare pachet include o broșură completă de activități, care acoperă o arie largă de discipline: mecanică și mașini simple, structuri, legile lui Newton, energia regenerabilă și chiar robotică programabilă! Pachetele combinate pentru mașini simple și setul principal de resurse pentru fizică includ broșuri cu câte 5, respectiv 8 activități.

SISTEMUL DE JOCURI ENGINO® este probabil cel mai avansat joc de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent pe piață! Ceea ce face ca acest produs să fie unic este varietatea de inovații în ceea ce privește funcționalitatea și eficiența. Designul brevetat al pieselor permite îmbinarea cu întrepătrundere a până la 6 laturi simultan! Triangulația se realizează ușor cu conectorii în T și de COT, fără bătăi de cap legate de proeminențe, iar tijele extensibile asigură lungimi exacte la millimetru! Cu sistemul ENGINO, este posibilă crearea oricărui unghi fie folosind conectorul fix de 45 de grade, fie cu piesa de îmbinare rotativă. Fiecare set este special proiectat astfel încât să fie atât creativ, cât și educativ, dând frâu liber imaginației copiilor și făcând învățarea distractivă.

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - vineri 10-18 showroom
Suport telefonic: Luni - vineri 9-19/ Sâmbătă - Duminică 10-14

0733200700 0725000003 office@juland.ro
close

Comparare

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!