STEM ENERGIE SOLARA

299,00 Lei

Stem – energie solară este unul din Bestseller-urile din categoria STEM. Un set proiectat și gândit de către cadre didactice și universitare cu scopul de a combina teoria cu practica pentru a ajuta copiii să învețe într-un mod stimulativ și agreabil.

Vârstă: 11+, 6-8 ani, 8-11 ani

Stoc epuizat

Durată de livrare: 24-48 ore

Cod Produs: STEM30 Ai nevoie de ajutor? 0733200700 / 0725000003
La achizitionarea acestui produs primiti 299 de puncte de fidelitate
Adaugă la Wishlist Cere informații
 • Descriere
 • Video (1)
 • Review-uri (0)

Scopul acestui set este de a învăța despre energia regenerabilă și despre modalitățile de valorificare a acesteia. Soarele ne poate oferi energie gratuită, folosește acest kit să înveți să convertești această energie solară pentru 16 modele de mașinării care au nevoie de energie.

Cu Setul Stem Energie solară poți construi modele care funcționează cu energia solară: o mașină Chopper, un ventilator, un avion, un robot etc. Descoperă secretele energiei regenerabile, construiește modelele, încarcă-le la soare, experimentează apoi modul în care funcționează pe baza energiei solare. Fascinant, nu-i așa?

Ai la dispoziție o broșură detaliată cu instrucțiuni pas-cu-pas care o să te ghideze în construcție. Tot în broșură găsești explicații despre principiile științifice aplicate și propuneri de activități experimentale inovatoare pentru învățarea practică. Ai la dispoziție idei de experimente, numai bune de pus în practică. În secțiunea de testare îți poți verifica noile cunoștințe dobândite.

STEM are ca bază învățarea prin experimente și combinând principii din știință, tehnologie, inginerie și matematică. STEM înseamnă: Science, Technology, Engineering & Mathematics. În urma acestei combinații rezultă învățarea prin pasiune. Copii devin fascinați, curioși, asimilează mult mai ușor conceptele.

Stem – energie solară de la ENGINO este unul din cele mai avansate jocuri de construit tridimensional și multifuncțional care există în prezent. Provocările incluse stimulează logica și raționamentul. Un joc care propune învățarea prin experimente.

Setul conține:

 • Un panou solar de 3V care alimentează un motor electric;
 • Instrucțiuni de construcție a 16 modele care funcționează cu energia solară, precum o mașină Chopper, un ventilator, un avion, un robot și o macara cu troliu;
 • O broșură de 42 pagini. Broșura prezintă noțiuni teoretice, propune activități experimentale, un test de verificare a cunoștințelor și spațiu pentru a nota observații/concluzii;
 • Instrucțiuni de construcție detaliate, completate de imagini complete, colorate, desene și date interesante;
 • Piese non-toxice și durabile;
 • Piesele se îmbină prin întrepătrundere, în orice direcție și din orice unghi;
 • Instrucțiuni 3D interactive, descărcabile pe dispozitivul tău;
 • Un dispozitiv pentru extragerea/desfacerea pieselor care oferă o dezasamblare ușoară și rapidă. 

Vârstă recomandată: 8-16 ani+

 

 

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienți Luni - vineri 10-18 showroom
Suport telefonic: Luni - vineri 9-19/ Sâmbătă - Duminică 10-14

0733200700 0725000003 office@juland.ro
close

Comparare

Trebuie să mai adaugi cel puțin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adăugat în wishlist!

A fost șters din wishlist!