Ce sunt ozoboții? Cei mai mici (approx. 2.5 cm în diametru și înălțime), mai drăgălași și mai sociabili roboței din lume care te învață să programezi! Sunt jucării interactive care dezvoltă creativitatea, imaginația, gândirea critică și îți dezvăluie lumea fascinantă și magică a jucăriilor STEM, a informaticii, programării și roboticii!

Dă frâu liber imaginației, visează și creează tot ceea ce îți trece prin minte! Posibilitățile sunt infinite!Fii arhitectul propriei tale lumi alături de acești roboței de buzunar! 

Citește Mai Mult

Cuboro este conceput pentru a ne exersa mintea, promovând gândirea tridimensională. Ne provoacă să privim lucrurile într-o manieră nouă, inedită și ne dezvoltă abilitățile de rezolvare a problemelor pentru a putea găsi soluții chiar și pentru cele mai complexe puzzle-uri. Mai mult decât o jucărie, Cuboro este o provocare atât pentru cei mici, cât și pentru părinți, garantând ore întregi de distracție. Ce modalitate inedită de a atrage mințile tinere, oferindu-le o cale de a-și exersa mintea în timp ce se distrează!

Citește Mai Mult

Vă prezentăm astăzi gama de jocuri Djeco, o gamă de jocuri de care orice copil se va îndrăgosti în mod iremediabil, exact așa cum am făcut-o și noi. Gama Djeco conține jocuri de logică și strategie, dar și jocuri de construcție magnetice. Gama de jocuri Djeco este destinată copiilor de peste 3 ani, adică vârsta potrivită pentru ca un micuț să înceapă să-și descopere abilitățile logice și cognitive. Vă invităm așadar să faceți cunoștință cu jucăriile Djeco și să alegeți dintre ele pe acelea care ar putea fi pe placul copiilor voștri. Veți găsi un univers cu adevărat fascinant al jucăriilor, care vă va captiva și vă va îmbia la joacă, alături de puiuții voștri.

Citește Mai Mult

Salut! Eu sunt Rareș și îmi plac mult jocurile magnetice de construcție. Numele meu s-ar putea să îți sune cunoscut. Eu sunt copilul de la care a plecat ideea magazinului de jucării în care te afli. Bine te-am găsit, așadar! Așa cum povestea mama mea, în descrierea site-ului, am doar 4 ani, însă acest lucru nu mă împiedică să îmi doresc să învăț cât mai multe lucruri, mai ales prin joacă. Jocurile magnetice de construcție nu mă fascinează doar pentru că pot construi tot ce îmi trece prin minte, ci și pentru faptul că îmi stimulează abilitățile motrice și cognitive. Sunt convins că și ție îți vor plăcea, deoarece posibilitățile de joacă sunt infinite iar nouă, copiilor, asta ne place cel mai mult!

Citește Mai Mult

Salut! Sunt Dash și îmi place mult să mă joc pentru că înăuntrul meu, sunt tot un copil, chiar dacă am inimă de roboțel. Sunt o altfel de jucărie față de cele pe care le-ai cunoscut până acum. Sunt vesel și jucăuș, mereu pus pe șotii și interactiv și caut mereu să te ajut să gândești, să te provoc să înveți cât mai multe lucruri.

Știu că imaginația ta nu are limite, iar eu sunt aici să o dezvolt! Sunt Dash și abia aștept să ne jucăm și să ne cunoaștem cât mai bine. Să ne creăm propriile aventuri și să te învăț toate trucurile și giumbușlucurile pe care le știu. 

Citește Mai Mult

MindWare, jocurile inteligente care te învaţă în joacă!

Joaca este o componentă extrem de importantă în viaţa copiilor noştri încă de la vârste foarte fragede. Iar, jucăriile şi jocurile sunt sinonime cu joaca.

Jucăriile înseamnă mult mai mult decât un simplu instrument cu care să ţii copilul ocupat câteva ore. Joaca nu este doar o activitate de relaxare, distracţie şi ocuparea timpului, ci şi o activitate continuă de învăţare.

Citește Mai Mult

Deseori, "meseria" de părinte implică decizii care mai de care mai provocatoare, dar care au o implicație mai mult sau mai puțin definitorie în viață copilului. Alegerea jucăriilor pentru cel mic nu este nicidecum o decizie ușoară, pentru că, de ce să nu recunoaștem, de câte ori nu ne-am întrebat ce jucării să mai cumpărăm pentru proprii copii? Astăzi povestim despre o jucărie potrivită pentru orice vârstă, despre un robot simpatic și prietenos, programabil, pe nume Cubetto.

Citește Mai Mult

Conceptul de învățare prin joacă este unul benefic pentru copil, dar și pentru părintele care în acest fel are certitudinea că cel mic învață lucruri moderne, fără a apela însă la gadget-uri și tehnologii greoaie. Roboții fac parte din categoria jucăriilor care ii ajută pe cei mici să facă noi achiziții și să învețe concepte noi, cum ar fi spre exemplu noțiuni incipiente ale programării de bază. Cu sau fără ecrane, acești roboți sintetizează practic informații de baza, ajutând copilul să învețe programarea prin simple atingeri și bineînțeles, prin joacă.

 

Citește Mai Mult
Postat De: Otilia Juland

Fiecare copil are proprile pasiuni, pe care le putem observa cu ușurință chiar și prin modul în care acesta se joacă. Unii copii sunt pasionați de domeniul medical și se prefac a fi medici cu stetoscopul atârnat la gât, alți copii sunt pasionați de mingi și sporturi adecvate vârstei. Însă cu toții au și o pasiune comună, care îi unește și îi aduce laolaltă și anume tuturor copiilor le plac jocurile de construit.

Citește Mai Mult

 

Orice părinte își dorește ca proprii copii să se dezvolte armonios, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere intelectual. Din acest motiv logica ocupă un rol important în viață copiilor și, credeți sau nu, ea poate fi stimulată chiar prin joacă. Este foarte important ca, în acest sens, să cauți jocuri de logică adaptate vârstei, care să îl stimuleze pe cel mic și să îl provoace să depășească orice bariere, prin intermediul unor noi descoperiri.

Citește Mai Mult
Setare Direcție Ascendentă